گیربکس آویز
گیربکس آویز چیست؟
یکی از کم حجم ترین گیربکس های صنعتی، گیربکس آویز یا گیربکس شافت موازی جرثقیل سقفی است که با توجه به شکل خود نامگذاری شده است. در گیربکس آویز شافت خروجی موازی با شافت ورودی گیربکس است به عبارتی محور ورودی و خروجی به صورت موازی، دارای فاصله و در یک صفحه قرار گرفته شدهاند. در بین دو شافت مانند گیربکس هلیکال از تعدادی چرخدندهی هلیکال یا مارپیچ برای تبدیل و انتقال توان و گشتاور استفاده شده که در این مقاله ابتدا به مفهوم گیربکس آویز چیست؟ پرداخته و در ادامه به مشخصات فنی گیربکس آویز، قیمت گیربکس آویز، مزایا و معایب گیربکس شافت موازی، بررسی قیمت خرید گیربکس آویز و کاتالوگ گیربکس آویز میپردازیم. همراهان گرامی با تماس با کارشناسان متخصص و مجرب فرامکانیک مشاوره رایگان فنی برای خرید گیربکس شافت موازی دریافت کنید.
گیربکس شافت موازی یا گیربکس آویز چیست؟
در گیربکس آویز Parallel Shaft Gearbox از چند چرخدنده هلیکال استفاده میشود که سبب شده سرعت خروجی کاهش پیدا نماید. این گیربکس ها که مشهور به گیربکس شافت موازی هستند به واسطه طراحی خود به این نام شناخته میشوند. به زبانی ساده تر شافت موتور و شافت کاهنده سرعت به شکل موازی روی یک صفحه قرار گرفته اند. این گیربکس ها در شرایطی که فضای کاری محدود باشد انتخاب خوبی محسوب میشوند.
یکی از قابلیت های مهم گیربکس آویز این است که به صورت چند محور طراحی شده است. این سیستم سبب میشود که نسبت های تبدیل بالا به شکل اصولی در نظر گرفته شود. وقتی نسبت تبدیل بالا صورت بگیرد در نهایت گشتاورهای بالایی ایجاد میشود. با افزایش گشتاور کارکرد دستگاه به صورت دائم بوده و مشکلی ایجاد نمیکند. گیربکس شافت موازی برای دستگاه های میکسر یک انتخاب کاملاً هوشمندانه خواهد بود همینطور برای سیستم های محرک خطی نیز گزینه خوبی محسوب میشود. این دستگاه در جرثقیل های سقفی چند کاره نیز اجرا میشود.
ساختار گیربکس شافت موازی مشابه با گیربکس های هلیکال بوده و برای صنایع مختلف یک انتخاب کاملاً حرفه ای خواهد بود. در واقع در این گیربکس ها از چرخ دنده هایی استفاده شده است که سبب میشود تا ساختار چند محوری به درستی اجرا شود. ظرفیت حرارتی برای این دستگاه بالا است. در واقع نوع جعبه دنده هایی که استفاده میشود حجم بالایی از روغن را پوشش میدهند. در چنین شرایطی میتوان گفت که کارکرد گیربکس بیشتر شده و دنده ها به صورت زودهنگام تخریب نمیشوند.
نحوه عملکرد گیربکس آویز
اگر به ساختار گیربکس آویز دقت کنید دقیقاً مانند گیربکس هلیکال و گیربکس حلزونی اجرا شده است. در واقع این گیربکس دارای یک محور مخصوص به عنوان محرک است و همینطور محرک دیگری نیز به عنوان محور انتقال نیرو وجود دارد. دقت کنید که در گیربکس های حلزونی اختلاف جهت 90 درجه وجود دارد. این در حالی است که در گیربکس های آویز سعی شده تعداد محورها بین 2 الی 8 مورد متغیر در نظر گرفته شود. هر دو محور ورودی و خروجی در یک جهت هستند اما اختلاف فاصله عمودی وجود دارد.
در عملکرد گیربکس آویز در صورتی که تعداد محورها و مراحل کاهش دور، زوج باشد نوع دوران بخش ورودی و خروجی معکوس هم خواهد بود. در صورتی که تعداد محورها فرد باشد وضعیت ورودی و خروجی از نظر دوران یکسان است. این موارد بخش مهمی از عملکرد گیربکس آویز را نشان میدهد. گیربکس های شافت موازی از نظر نوع عملکرد شرایط متنوعی دارند. این گیربکس ها به صورتی طراحی شده اند که میتوانند ساختار مخصوص به خود داشته باشند. بدنه این گیربکس ها باید از نظر کیفیت تضمین شده باشد و برای طولانی مدت مورد استفاده قرار بگیرد.
طرز کار گیربکس هلیکال آویز
گیربکس هلیکال آویز در لیست گیربکس های سایز متوسط قرار گرفته است. دامنه گشتاور این گیربکس یکی از پارامترهای مهم آن محسوب میشود. این گیربکس دارای دامنه گشتاور 80 الی 18000 نیوتن متر در نظر گرفته شده است. در این گیربکس از یک دنده فولادی در بخش ورودی استفاده شده است و با منبع نیروی محرکه متصل شده و شرایط کار به این صورت است که نیرو به واسطه این اتصال به دنده بعدی منتقل میشود. دنده بعدی دنده بشقابی بزرگ خواهد بود. حال اگر نیاز باشد که سرعت گیربکس بیش از 40 دور در 60 ثانیه باشد، میبایست دنده شماره چهار فعال شود. این دنده به طور کلی به محور خروجی گیربکس وصل شده است.
گاهی نیاز است که دو دنده دیگر هم فعال شوند. این موضوع زمانی است که کمتر از 40 دور در دقیقه نیاز باشد. دو دنده دیگر در گیربکس برای کاهش دور و افزایش نسبت تبدیل دنده ها اضافه میشود. دقت کنید که مجموع دنده ها به شش دنده در داخل گیربکس خواهد رسید.
طرز کار گیربکس آویز به صورتی است که هم سرعت اجرا بالا باشد و هم فشار زیادی به دستگاه وارد نشود خوشبختانه شرایط برای گیربکس های شافت موازی به درستی اجرا شده است و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. یک موضوع دیگر که باید بدانید این است که گیربکس های آویز بر اساس شافت خروجی و نوع اتصال دسته بندی میشوند. یعنی نوع شافت نیز تاثیر زیادی روی عملکرد دستگاه دارد و میبایست به شکل دقیق و اصولی مورد نظر قرار بگیرد. البته که این موضوع را در نظر داشته باشید که گیربکس های آویز از نظر قیمت نیز متنوع هستند.
مشخصات فنی گیربکس شافت موازی یا آویز
در گیربکس آویز از سه نوع چرخ دنده استفاده شده است که مسئول انتقال قدرت هستند. اینکه در هر لحظه از کدام چرخ دنده میبایست استفاده شود بستگی به هدف نهایی پروژه دارد. به طور کلی چرخ دنده هایی که برای گیربکس های شافت موازی استفاده میشوند مشابه با چرخ دنده های گیربکس هلیکال هستند. این روند سبب شده تا از این گیربکس ها بتواند در صنایع نساجی، بسته بندی و فولاد و پلاستیک نیز استفاده کرد. چرخ دنده ساده بیشترین استفاده را در گیربکس آویز یا شافت موازی دارند. اگر به دندانه های روی سطح این چرخ دنده ها دقت کنید دقیقاً مستقیم نسبت به محور چرخش قرار گرفته اند. دندانه ها به صورت موازی با درایو شافت کاهنده سرعت اجرا میشوند. این مدل از چرخ دنده ها در شرایط کاری مختلف مناسب هستند.
نوع دیگری از چرخ دنده ها در گیربکس آویز وجود دارد که مشهور به چرخ دنده هلیکال آویز هستند. چرخ دنده هلیکال در گیربکس آویز از نظر نوع دندانه متفاوت است. یعنی دندانه ها شامل زاویه های خاصی هستند که با هم درگیر میشوند. این امر سبب میشود که صدای کمتری تولید شود. در واقع گیربکس موازی نرم تر کار میکند و طول عمر این گیربکس ها نیز بیشتر میشود.
در نهایت نوبت به بررسی چرخدنده خورشیدی است. دندانه هایی که روی این چرخ دنده ها وجود دارد به نسبت محور چرخش دارای زاویه هستند. یعنی دندانه و محور چرخش در یک راستا قرار نگرفته اند. این مدل از چرخ دنده ها زمانی که نیاز به سرعت و قدرت بالا باشد گزینه خوبی محسوب میشوند. میزان لرزش این چرخ دنده ها کمتر بوده و عمر طولانی تری دارند.
اجزا گیربکس آویز
چرخ دنده از اصلی ترین اجزای گیربکس آویز محسوب میشود. چرخ دنده ها به شکل های ساده، هلیکال و خورشیدی طراحی شده اند. در بخش مشخصات گیربکس آویز هر یک از چرخ دنده ها توضیح داده شده است. بخش دیگری که برای گیربکس آویز در نظر گرفته شده است محور ورودی و خروجی است. در شافت واقع میله ای فولادی است که چرخ دنده روی آن سوار میشود. این میله در دو سبک تو خالی و تو پر طراحی شده است. سومین بخش گیربکس های شافت موازی پوسته محسوب میشوند. پوسته ها محفظه ای هستند که جنس آنها از چدن ریخته گری است. دقت کنید که پوسته میتواند چرخ دنده و سایر قطعات گیربکس را در موقعیت مشخص خود نگه دارد. یعنی پوسته ها میتوانند از قطعات مختلف دستگاه نگهداری نمایند.
کاسه نمد قطعه ای است که در برابر عوامل محیطی مثل گرد و غبار مورد استفاده قرار میگیرد. برای خنثی کردن بار شعاعی و محوری نیاز به یاتاقان خواهد بود. یاتاقان هایی که برای گیربکس آویز استفاده میشوند معمولاً از نوع غلتشی هستند و روی عملکرد دستگاه تاثیر زیادی میگذارند. بخش دیگری در گیربکس آویز وجود دارد که مربوط به درپوش کنترل روغن و بازبینی است. دقت کنید که این دریچه برای کنترل و بازبینی شرایط روغن بسیار مهم است. همینطور برای بررسی قطعات داخل پوسته گیربکس نیز مورد استفاده قرار میگیرد. دقت داشته باشید که گیربکس های آویز از نظر سبک اجرایی متنوع طراحی شدهاند.
نحوه نصب گیربکس شافت موازی
با تجه به شکل ظاهری خاص گیربکس آویز، قابلیت نصب در 8 جهت مختلف برای گیربکس شافت موازی فراهم گردیده است که در شکل ذیل این جهات نصب را نشان دادهایم.
برای اتصال الکتروموتور به گیربکس شافت موازی میتوان از روش های مختلفی مانند کوپلینگ ، کوپل مستقیم و یا فلنچ ورودی استفاده نمود. حتی امکان سفارش گیربکس آویز ترمزدار در برخی کاربردها که به گیربکس ترمز دار نیازمند هستند، به صورت سفارشی وجود دارد.
نوع شافت خروجی گیربکس آویز بسته به شرایط میتواند از بین دو نوع هالو شافت و شافت صلب خار دار انتخاب گردد. توجه شود که در نوع هالو شافت قابلیت اتصال از هر دو طرف و دو سمت را برای مصرف کننده دارا میباشد. اتصال در خروجی گیربکس آویز این قابلیت را دارا میباشد تا به صورت خروجی شرینک دیسک یا هزارخاری یا حتی خروجی اکسترودر با یاتاقان بندی خاص برای تحمل نیروی محوری و شعاعی، به صورت سفارشی تولید شود.
مزایا و معایب گیربکس شافت موازی
یک نکته مهم که باید در مورد گیربکس آویز بدانید این است که این گیربکس میبایست در بهترین برند خریداری شود. به این ترتیب عمر طولانی خواهد داشت و مزایای آن نیز زیاد خواهد بود. این گیربکس ها به صورتی طراحی شده اند که مطمئن برای کار در معدن هستند. محفظه چدن انعطاف پذیر محکمی برای این گیربکس ها در نظر گرفته شده است. این گیربکس ها دارای سه قطر سوراخ شفت خروجی اختیاری هستند که میتواند بهترین عملکرد را داشته باشد.
چرخش شفت خروجی در دو سمت از دیگر مزایای گیربکس آویز محسوب میشود. این گیربکس ها دارای بک استاپ های اختیاری برای همه مدل ها هستند که کمک میکند تا نتیجه کار به بهترین نحو دنبال شود. به منظور کاهش گرد و غبار دو سمت ترکیبی این گیربکس ها، آب بند هیدرولیکی و کاسه نمد شده اند و این موضوع سبب میشود که کار با این گیربکس ها به بهترین نحو صورت بگیرد. از یاد نبرید که این گیربکس ها بر اساس سبک و مدلی که دارند درجه بندی میشوند و این موضوع سبب میشود که اجرای قابل قبولی داشته باشند.
گیربکس آویز به صورتی طراحی شده است که به فضای کمی نیاز دارند. ایجاد صدا و لرزش در این گیربکس ها کم است و به طور کلی وجود حجم بالای روغن در این گیربکس ها سبب میشود که خنک سازی مناسبی صورت بگیرد. در نهایت نیز استهلاک گیربکس ها کمتر میشود و طول عمر بیشتری دارند. انتقال گشتاور برای این گیربکس ها بسیار بالا بوده و راندمان بالایی دارند. این گیربکس ها مقاومت بالایی در برابر بارهای محوری دارند. همینطور تحمل بالای فشار بارهای معلق نیز برای این گیربکس ها دیده میشود. شرایط نصب گیربکس در 8 حالت مختلف وجود دارد.
مقایسه گیربکس آویز با انواع گیربکس
یکی از ویژگی های جالبی که برای گیربکس آویز در نظر گرفته شده است امکان نصب در 8 حالت مختلف است که معمولاً در سایر گیربکس ها این میزان تنوع به ندرت دیده میشود. نصب گیربکس شافت موازی بسیار آسان است و نیاز به هزینه های اضافی ندارد. از سوی دیگر این دستگاه امتیاز خوبی در تست مقاومت از خود نشان داده است که سبب میشود در بسیاری از پروژه ها یک انتخاب عالی باشد. دامنه وسیعی از پروژه ها توسط گیربکس شافت موازی پوشش داده میشود به طوری که دیگر نیازی به گیربکس های دیگر نخواهد بود.
در برخی از مدل های گیربکس آویز از سیستم خنک سازی استفاده شده است. این سیستم به طور کلی سبب میشود تا دستگاه پس از مدتی دچار خرابی نشود. از یاد نبرید که کمترین میزان استهلاک برای این دستگاه دیده میشود و این موضوع سبب میشود که در بسیاری از پروژه ها در ابتدا بررسی شود که آیا گیربکس آویز گزینه مناسبی خواهد بود یا خیر.
طراحی گیربکس شافت موازی به صورتی است که میتوان در بسیاری از شرایط کاری دشوار از آن استفاده کرد. سیستم انتقال مواد به صورت خطی برای این گیربکس ها در نظر گرفته شده است و هیچ شوک بالایی وجود نخواهد داشت. این گیربکس ها برای نوار نقاله نیز عملکرد اصولی دارند. سیستم کارکرد همزمان برای این گیربکس سبب شده تا برای مدت زمان قابل قبولی مورد استفاده قرار بگیرد. دقت کنید که سیستم کارکرد به شکل همزمان بوده و البته که در صنایع شیمیایی نیز از آن استفاده میشود.
طراحی ظاهری گیربکس آویز نیز به صورتی است که در دستگاه های صنعتی مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و سیستم انتقال مواد نیز بدون شوک بالا خواهد بود.
کاربردهای مختلف گیربکس شافت موازی در صنعت
گیربکس شافت موازی در صنایع مختلف کاربرد بسیار زیادی دارد. در سیستم های تصفیه خانه آب و فاضلاب از این مدل گیربکس ها استفاده میشود. همینطور در صنایع تولید کاشی و سرامیک نیز مورد استفاده قرار میگیرد. گیربکس آویز یکی از بهترین انتخاب ها برای صنایع نفت و گاز و پتروشیمی خواهد بود. همینطور برای صنایع سیمان و فولاد نیز گزینه خوبی است. از این گیربکس ها در میکسرها و آسیاب ها استفاده میشود. این دستگاه در صنایع نیروگاهی مورد استفاده قرار میگیرد. در صنایع نظامی میتوان تا حدودی از این دستگاه استفاده کرد. گیربکس آویز مانند سایر گیربکس ها در نوار نقاله ها نیز استفاده میشوند و انتخاب خوبی خواهند بود.
چرخ دنده های گیربکس آویز مشابه با چرخ دنده های گیربکس هلیکال هستند. در واقع وجود یک سری دنده های مورب در این گیربکس سبب شده تا بتواند شرایط انتقال قدرت بالاتر را فراهم سازد. دنده های درگیر در این چرخ دنده ها بسیار زیاد هستند و ای موضوع سبب افزایش راندمان کاری میشود. در گیربکس های اویز 2 تا 8 محور متغیر وجود دارد که کمک میکند تا کار سریعتر پیش برود. هر دو محور ورودی و خروجی در یک سمت قرار دارند. وجود خروجی گیربکس در موازات ورودی سبب شده تا موقعیت نصب بهتری داشته باشند. این گیربکس ها را میتوان از طریق گوشواره های موجود روی بدنه گیربکس بررسی کرد. دقت کنید که امکان حرکت در راستای شافت خروجی در زمان استارت و استپ نیز وجود دارد. از این گیربکس ها برای نوار مقاله و خطوط انتقال مواد کارخانجات سیمان استفاده میشود.
خلاصه صنایع کابردی برای گیربکس شافت موازی
از جمله صنایعی که گیربکس آویز دارای کاربری است میتوان به صنایع فولاد ، صنایع نظامی ، صنایع سیمان ، صنایع نیروگاهی ، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ، صنایع کاشی و سرامیک ، صنایع آب و فاضلاب ، صنایع سیمان و فولاد ، جرثقیل و وینچ های سقفی ، گیربکس میکسر، سیستم انتقال مواد به صورت خطی بدون شوک بالا، گیربکس جرثقیل و گیربکس وینچ سقفی، گیربکس آسیاب بال میل، گیربکس کانوایر، گیربکس نوار نقاله، گیربکس نورد، سیستم کارکرد به صورت همزمان (جفت)، هواده سطحی در تصفیه خانه های فاضلاب، صنایع شیمیایی، صنایع فولاد و سیمان، آسیاب ها ، کرین ها، جرثقیل سقفی، نوار نقاله و ….. اشاره کرد.
انواع گیربکس شافت موازی (آویز) + توضیحات هر نوع
گیربکس شافت موازی از نظر شافت خروجی و نوع اتصال به دسته های مختلف تقسیم میشود. دسته اول که به واسطه پارامتر شافت خروجی است شامل مدل های هزار خاری، همراه، هالو شافت، شافت توپر و شرینک دیسک است. از سوی دیگر مدل های این گیربکس از نظر نوع اتصال به صورت پایه دار، فلنج دار و نیم فلنج طراحی شده است.
نوع مشخصی از گیربکس آویز وجود دارد که مشهور به مدل جرثقیلی است. در این گیربکس ها تعداد دنده و محور بیشتری وجود دارد و همینطور میزان گشتاور آن بالا است. یعنی نسبت تبدیل بالاتری نیز دارد. این گیربکس ها در صنایعی مورد استفاده قرار میگیرند که نیاز به عملکرد دائم دارند و یا شرایط کار به صورتی است که کار استپ استارت بالایی دارد. در این سبک از گیربکس ها چندین محور موازی وجود دارد که برای انتقال گشتاور مناسب هستند. این پروسه سبب میشود که سیستم به صورت چند محور اجرا شود. در این نوع گیربکس ها حجم بالایی از روغن استفاده شده است. سیستم خنک کاری به صورت دقیق صورت میگیرد و در نهایت سبب میشود که استهلاک گیربکس آویز کمتر شود.
انواع گیربکس شافت موازی SEW
گیربکس آویز سری F در لیست گیربکس های سقفی قرار گرفته اند. در گیربکس های سری F دارای خروجی شافت دار به شکل تو پر هستند. توجه شود که گیربکس های سری FA نیز وجود دارد که بخش هالو شافت آنها تو خالی در نظر گرفته شده است. گیربکس های آویز سری FF دارای خروجی شافت دار توپر و فلنج دار است. این مدل انعطاف پذیری بیشتری دارد و در نهایت در حالت های متنوعی مورد استفاده قرار میگیرد.
گیربکس های سری FH در بخش خروجی خود از شافت های توخالی استفاده میکنند که جای خار ندارند. در این گیربکس ها از دیسک فیکس استفاده شده است.
- سری F (دارای خروجی شافت دار تو پر)
- سری FA ( دارای شافت خروجی هالو تو خالی )
- سری FH ( دارای خروجی هالو تو خالی بدون جای خار که به وسیله شرینگ دیسک فیکس می شود )
- سریFF ( دارای خروجی شافت تو پر و فلنج نصب ) می باشد و در مواردی که محدودیت فضا برای نصب گیربکس وجود داشته باشد. این سری به دلیل داشتن تنوع در جهت نصب, می تواند بسیار مناسب باشد.
دسته بندی بر اساس نوع اتصال و شافت خروجی
- پایه دار و فلنج دار
- B5 و B14 فلنج دار
- شافت تو پر (Mounting Shaft)
- هالو شافت (HOLLOW Shaft)
- شرینک دیسک (Shirink disk)
- تک خار keyway
- هالو شافت هزار خاری با استاندارد DIN5480 (splined hollow shaft DIN5480)
- هالو شافت همراه TorqLOC
کاتالوگ گیربکس آویز
برای دانلود فایل PDF کاتالوگ گیربکس هلیکال موازی از قسمت ذیل اقدام نمایید.
- کاتالوگ گیربکس آویز Bauer
- کاتالوگ گیربکس آویز Bonfiglioli
- کاتالوگ گیربکس آویز Hydromec
- کاتالوگ گیربکس آویز Yilmaz
- کاتالوگ گیربکس آویز SEW
- کاتالوگ گیربکس آویز Motovario
- کاتالوگ گیربکس آویز SITI
- کاتالوگ گیربکس شافت موازی Lenze
- کاتالوگ گیربکس آویز Nord
- کاتالوگ گیربکس آویز STM
- کاتالوگ گیربکس شافت موازی Varvel
- کاتالوگ گیربکس آویز IMAK
- کاتالوگ گیربکس آویز Motive
- کاتالوگ گیربکس آویز Oztekfen
- کاتالوگ گیربکس آویز Transtecno
- کاتالوگ گیربکس شافت موازی Tramec
- کاتالوگ گیربکس آویز PGR
- کاتالوگ گیربکس سهند سری SN
- کاتالوگ شافت موازی پارس
نحوه انتخاب گیربکس آویز
یک سری فاکتورهای مهم جهت انتخاب گیربکس آویز وجود دارد که اگر به دقت بررسی شود نتیجه کار بهتر خواهد بود. اول از هر چیز میبایست گیربکس مناسب با شرایط مصرف کننده را انتخاب کنید. دقت نمایید که مقدار بازده کارکرد گیربکس بسیار مهم است. گاه پروژه به قدری وسیع است که گیربکس آویز نمیتواند انتخاب خوبی محسوب شود بنابراین سعی کنید در ابتدا این موضوع را بررسی کنید. موضوع دیگر مربوط به میزان قدرت مورد نیاز گیربکس است. معمولاً افرادی که در این راستا تخصص دارند میتوانند حدس درستی در خصوص میزان قدرت مورد نیاز بزنند و تخمین مورد نظر باید دقیق باشد. از سوی دیگر نسبت تبدیل و دوران خروجی گیربکس نیز بسیار مهم است. این موضوع حائز اهمیت است که حداکثر توان خروجی مورد نیاز بر اساس نیاز مصرف کننده سنجیده شود.
میبایست سایز و اندازه گیربکس به همراه نوع نصب آن بررسی شود. هرگز اقدام به خرید گیربکس شافت موازی بدون در نظر گرفتن حداکثر گشتاور دستگاه نباشید. گشتاور بر اساس نیاز مصرف کننده بررسی میشود و اگر گشتاور مورد نظر اجرا نشود مساله ساز خواهد بود. مقدار هزینه مورد نظر نیز از دیگر فاکتورهایی است که میبایست در زمان خرید این گیربکس ها در نظر بگیرید. یک سری مشاوره ها برای محاسبات دقیق گیربکس در اختیار شما قرار میگیرد و به شما کمک میکند که بتوانید بهترین تصمیم گیری را داشته باشید. همینطور نیاز است که از قیمت روز گیربکس آویز نیز اطلاعات کافی کسب کنید.
برندهای گیربکس آویز
گیربکس آویز اس ای دبلیو SEW (گیربکس آویز آلمانی)، گیربکس آویز بونفیلیولی Bonfiglioli ، گیربکس شافت موازی موتوواریو Motovario (گیربکس شافت موازی ایتالیایی)، یولی (گیربکس آویز ایتالیایی)، گیربکس آویز ایلماز Yilmaz (گیربکس آویز ترک)، گیربکس شافت موازی باور bauer (گیربکس شفت موازی آلمانی) و گیربکس شافت موازی سیتی SITI (گیربکس شفت موازی ایتالیایی)، گیربکس شافت موازی فلندریSiemens Flender ، JIE چین و … اشاره کرد که در زیر لیست آنها و قیمت خرید گیربکس اویز آورده شده است.
لیست قیمت گیربکس آویز
- گیربکس شافت موازی Motovario موتوواریو
- گیربکس شافت موازی Yilmaz
- گیربکس شافت موازی Bauer
- گیربکس شافت موازی bonfiglioli
- گیربکس شافت موازی Hydromec
- گیربکس شافت موازی IMAK
- گیربکس شافت موازی JIE
- گیربکس شافت موازی Lenze
- گیربکس شافت موازی Motovario
- گیربکس شافت موازی Nord
- گیربکس شافت موازی SEW
- گیربکس شافت موازی Siemens Flender
- گیربکس شافت موازی SITI
- گیربکس شافت موازی STM
- گیربکس شافت موازی Transtecno
- گیربکس شافت موازی Yilmaz
تعمیر و نگهداری گیربکس شافت موازی
اگر پروسه نگهداری از گیربکس آویز به دقت رعایت نشود و قطعات با خرابی زیادی همراه باشند در نهایت چرخه تولید متوقف میشود و این یعنی مصرف کننده با ضرر زیادی روبرو میشود. به طور کلی خرابی گیربکس ها با یک سری نشانه های مهم همراه هستند که نیاز است ارزیابی شوند. بازرسی مرتب موتور گیربکس ها از مواردی است که کمک میکند تا بتوانید هزینه ها را به حداقل برسانید. دقت کنید که گیربکس موازی از دسته گیربکس هایی است که اگر در زمان درست خود تعمیر شود میتواند بهترین عملکرد را داشته باشد. چک کردن مرتب کیفیت روغن گیربکس یکی از مواردی است که باید سنجیده شود. همینطور نیاز است که سطح روغن گیربکس را نیز بررسی کنید. وضعیت نشت روغن یکی دیگر از مواردی است که میبایست ارزیابی شود. دقت کنید که پروسه نشت روغن از مواردی است که قطعاً نیاز به ارزیابی دقیق دارد.
لرزش غیر عادی موتور گیربکس از دیگر مواردی است که نشان میدهد دستگاه نیاز به سرویس و تعمیر دارد. دقت کنید که اگر لرزش ها به قدی غیر عادی باشد که موتور درگیر شود میبایست سعی کنید شرایط را مدنظر قرار دهید. صدای غیر عادی از گیربکس های شافت موازی یک نشانه مهم و جدی محسوب میشود. بنابراین سعی کنید این نشانه را جدی بگیرید. اگر صدای عملکرد این گیربکس ها تغییر کرده باشد دیگر نمیتوان گفت که گزینه مناسبی است. بالا بودن دمای غیر عادی گیربکس و بیرینگ سبب سوختن برخی از قطعات میشود. در چنین شرایطی نیاز است که قطعات بررسی شوند و در صورت نیاز پروسه تعمیر گیربکس ارزیابی شود. از یاد نبرید که این موتورها بر اساس سبک اجرایی متنوعی که دارند از نظر تعمیر نیز بسیار خاص هستند.
تعمیر رایگان گیربکس شافت موازی
با ارسال مشخصات زیر به کارشناسان متخصص ما در بخش فنی گیربکس، میتوانید از مشاوره رایگان برای تعمیر و نگهداری کمک گرفته و همچنین برای اطلاع از قیمت گیربکس آویز با مشاوران ما در فرامکانیک در تماس باشید.
- پلاک الکتروموتور و گیربکس
- شرح نوع ایراد
- مدت زمان ایجاد و دوره مشکل در موتور گیربکس
- نشانه ها
دیدگاهتان را بنویسید