گیربکس اکسترودر
انواع گیربکس اکسترودر چیست؟
گیربکس اکسترودر (extruder gearboxes) جزء دسته گیربکسهای صنعتی میباشد. نوع گیربکس اکسترودر ویژگی خاصی داشته که آن را به یک قطعه خاص تبدیل کرده است. گیربکس های اکسترودر در هنگام حمل مواد، تحمل بار شعاعی، بار محوری، لحظهای و شوک را دارند. گیربکسهای صنعتی که برای تولید اکستروژن مورد استفاده قرار میگیرند، از این نوع گیربکسها هستند. در حقیقت عملکرد آنها به گونهای است که با استفاده از عملیات اکستروژن، مواد درون قالب را پرس میکند. پرس مواد توسط فرآیند اکستروژن، قطعه مورد نظر کاربر را تولید میکند.
گیربکس اکسترودر جز دسته گیربکسهای شافت موازی هستند. به این نوع گیربکس، پارالل شافت نیز گفته میشود که در دسته گیربکسهای میانه قرار دارد. این نوع گیربکسها اجزای خاصی دارند. اجزای تشکیلدهنده بر کیفیت و عملکرد آنها تاثیرگذار است.
در این مقاله از فرامکانیک با انواع گیربکس اکسترودر آشنا میشویم وبه سوال “انواع گیربکس اکسترودر چیست؟” نیز پاسخ میدهیم و نحوه کاربرد، مشخصات فنی، صنایع مصرفی و کاتالوگ گیربکس اکسترودر را بررسی میکنیم
گیربکس اکسترودر در دستگاه اکستروژن
Extrusion اکستروژن یک فرایند قالب گیری تولیدی است که شامل یک قالب پیششکل برای ایجاد اجسام با شکل و مشخصات خاص است. این فرایند برای ایجاد اشیا با مشخصات مقطع ثابت استفاده میشود. در هنگام کار، مواد تحت فشار از طریق یک قالب با سطح مقطع مورد نظر رانده میشوند، شکل آن ها تغییر میکند تا شکل قالب را منعکس کنند. محصولات Extrusion به طور کلی «اکسترودات» نامیده میشوند.
از گیربکس های اکسترودر بواسطه توان، قدرت و گشتاور بالای خود برای تامین فشار تزریق مواد به درون قالب استفاده میشود. گشتاور بالای گیربکس اکسترودر سبب راحتی عملیات قالب گیری و ساخت پلاستیک میشود. در دستگاه اکسترودر از نوعی گیربکس صنعتی شافت موازی و یا گیربکس کرانویل بهینه شده استفاده میکنیم تا توان و گشتاور بالایی را برای تحمل بارهای محوری ماردون ایجاد کنیم. نحوه عملکرد دستگاه اکسترودر هم به این صورت است: نیروی تولید شده توسط الکتروموتور به گیربکس منتقل می شود، گیربکس اکسترودر دور را کاهش میدهد و گشتاور را بشدت افزایش میدهد و سبب چرخش ماردون و انتقال متریال به درون قالب میگردد.
اجزای اصلی دستگاه اکسترودر
در زیر با اجزای این سیستم آشنا میشویم:
هیتر: این وسیله حرارت مورد نیاز سیلندر را تولید میکند و معمولا در نزدیکی آن قرار دارد.
قیف: این وسیله برای ورود مواد اولیه پلیمری و گرانول در دستگاه تعبیه شده است.
ماردون: قطعهای که به شکل مارپیچ است و با آلیاژ فلز ساخته شده است. این قطعه مواد اولیه را با چرخش خود به شکل خمیر درآورده و آن را شکلپذیر میکند.
سیلندر: این قطعه در واقع محفظهای از جنس فلز است. وظیفه اصلی آن نگهداری و حفظ ماردون و کنترل حرارت میباشد.
ترموکوپل: سیستم اکسترودر نیاز به الکتریسیته و برق دارد. ترموکوپل برق و الکتریسیته مورد نیاز سیستم را تامین میکند.
PID و SSR: این دو قطعه گرمای تولید شده توسط هیتر را به قسمتهای مختلف انتقال میدهند. به همین دلیل آنها با نام انتقال دهنده حرارت نیز میشناسیم.
گیربکس اکسترودر قابلیت مقابله با شوک ناشی از حرکت مواد درون قالب را دارد. همچنین میتواند بار دفعی محوری و شعاعی را تحمل کند. با توجه به این ویژگیها، گیربکسهای صنعتی کاربرد بسیاری دارند. با استفاده از این نوع گیربکسها عملکرد دستگاه تا حد قابل توجهی بالا میرود.
انواع گیربکس اکسترودر
گیربکس اکسترودر انواع مختلفی دارد. اما به طور کلی گیربکسهای مدل اکسترودر را به دو دسته اصلی تک محور یا تک مارپیچ و دو محور یا دو مارپیچ تقسیم میکنند.
انواع گیربکس اکسترودر چیست؟
تقسیمبندی گیربکس های اکسترودر به صورت کلی به دو دسته انجام میگردد:
- گیربکس های تک محور
- گیربکس های دو محور
که خود دو محور ها به دو نوع افقی و عمودی نیز تقسیم میشوند.
گیربکس اکسترودر تک محور
گیربکسهای اکسترودر تک محور یا تک مارپیچ در اکسترودرهایی که اصطلاحا گازگیردار که در ماشین آلات تولید فیلم ( نایلون، نایلکس و ورقه نازک پلاستیکی و …) هستند، کاربرد دارد. این نوع سیستم سنتی و هنوز هم در صنعت نقش بسزایی را ایفا میکند. گیربکسهای تک مارپیچ دارای اجزای زیر هستند:
- الکتروموتور
- سیستم گرما دهنده
- ماردون، مارپیچ یا محور
- شاسی
گیربکس اکسترودر تک محور سرعت خروجی و عملکرد ضعیفتری نسبت به نمونه دو محور خود دارد. سطح دندانه در آنها بالا میباشد. به همین دلیل معمولا در صنعت پلاستیک و لاستیک مورد استفاده قرار میگیرند. بازدهی و میزان تحمل بار بالایی دارند و نویز کمی را ایجاد میکنند. نسبت به نمونه دو محور خود قیمت کمتری دارند. به همین دلیل برای کسانی که میخواهند برای قطعه اکسترودر خود هزینه کمتری کنند، مناسب است. در ادامه با گیربکسهای اکسترودر دو مارپیچ نیز آشنا میشویم.
کاربرد اکسترودر تک محور
گیربکس اکسترودر تک محور کاربردی ترین نوع در بین دستگاه های اکسترودر میباشد. برخی از صنایع و تولیدات کاربردی به شرح زیر میباشد:
- حوزه های ماشین آلات تولید فیلم (نایلون ، نایلکس،سفره )
- ماشین آلات تولید انواع لوله های پلی اتیلن و پلی پروپیلن و پی وی سی
- ماشین آلات ورق PP و PET و PVC
- ماشین آلات نخ و نساجی پلیمری
- ماشین آلات گرانول
- ماشین آلات کابل
- لاستیک برای تسمه نقاله
- لاستیک اتومبیل
- فیلم/ورق های پلاستیکی، به عنوان مثال. فیلم بسته بندی، کیسه های حامل، برزنت برای مزارع
- فیلم چسبناک، کیسه های نگهداری مواد غذایی
- بسته بندی (تتراپک)
- تخته های عایق حرارتی (پلی استایرن)
- پره های روتور برای توربین های بادی
مزایای اکسترودر در یک نگاه
- طراحی فشرده
- انتشار صدای کم
- بالاترین نیروهای محوری ممکن به دلیل یاتاقان های تراست نصب شده در جلوی واحد چرخدنده
- بالاترین قابلیت اطمینان عملیاتی به دلیل یاتاقان تراست در محفظه روغن واحد چرخدنده
- کاهش زمان تحویل
تقسیم بندی انواع گیربکس اکسترودر از لحاظ برند شرکت سازنده
گیربکس اکسترودر علاوه بر تقسیمبندی کلی یعنی تک محور و دو محور، انواع دیگری نیز دارد. در زیر تعدادی از گیربکسهای اکسترودر پر کاربرد را آوردهایم.
- اکسترودر SEW X
- اکسترودر SEW K
- اکسترودر Bonfiglioli A
- اکسترودر Motovario B
- اکسترودر Rossi GX
- اکسترودر Bonfiglioli HDPE
- اکسترودر Yilmaz H
- اکسترودر Yilmaz B
- اکسترودر Flender
- اکسترودر پارس درایو ZLYJ
- اکسترودر ایرانی شریف سری H
مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، هر کدام ویژگیها و مشخصات خاصی دارند. با توجه به ویژگیهایی که دارند باید در کاربری منحصر به فرد خود مورد استفاده قرار بگیرند. تنها در این صورت است که این نوع گیربکسها عملکرد مناسبی را از خود نشان میدهند. پس با توجه به این مورد شما باید در ابتدا مشخصات فنی گیربکسهای اکسترودر را بلد باشید. در ادامه با مشخصات فنی این نوع قطعات بیشتر آشنا میشویم.
گیربکس اکسترودر دو مارپیچ:
همانطور که گفته شد گیربکس اکسترودر در دو دسته تک ماردون و دو ماردون وجود دارند. از گیربکسهای دو ماردون یا دو مارپیچ برای افزایش سرعت انتقال مواد استفاده میشود. البته از این نوع گیربکس در موقعیتهایی که فرآیند ترکیب و انتقال در یک زمان انجام میشود نیز استفاده میشود. از ویژگیهای دیگر اکسترودرهای دو محور یا دو مارپیچ میتوان به بازدهی بسیار بالای آنها اشاره کنیم. اکسترودرهای دو محور بازدهی بسیار بالایی دارند. به طوری که اگر در یک موقعیت یکسان از اکسترودر دو مارپیچ به جای اکسترودر تک محور استفاده شود، میزان بازدهی 3 برابر میشود. هر کدام از انواع گیربکسهای گفته شده از اجزای خاصی تولید شدهاند. اما به طور کلی گیربکسها دارای 5 قسمت کلی هستند.
- قالب
- محرک
- خوراک
- سیلندر
- سیستم کنترل
مواردی که در فوق آوردهایم قسمتهای اصلی گیربکسهای صنعتی اکسترودر هستند.
در گیربکس اکسترودر دو مارپیچ برای افزایش کیفیت فرآیند معمولا از ماردونهایی با اندازه متفاوت استفاده میشود. به غیر از این موضوع جهت حرکت مارپیچها نیز میتوانند با یکدیگر متفاوت باشند. در برخی از اکسترودرهای دو محور، محورها در دو جهت کاملا مخالف حرکت میکنند. این دو عمل کیفیت فرآیند را تا حد قابل توجهی بالا میبرد.
استفاده از گیربکس های هلیکال در اکسترودرهای دو مارپیچ با محورهای محرک موازی و جهت چرخش پیچ یکسان در چندین اندازه در محدوده عملکردی بین 200 تا 35000 نیوتن متر در هر شفت و تا 20000 کیلو وات موجود است. آنها عمدتاً در ساخت گرانول ها و پالایش پلاستیک خام و همچنین در صنعت رنگ و لاک و در صنایع لباسشویی، مواد غذایی و صنایع خوراک دام استفاده میشوند.
گیربکس اکسترودر دو مارپیچ از سری CM، SZL و SZ از برند ZLY میباشند. قطعات اصلی این برند از آلیاژهای مرغوبی ساخته شده است. جنس آلیاژ تولید شده از فولاد بوده و با روش CNC تولید میشوند.
مزیت
مزایای گیربکسهای دو محور در زیر آوردهایم:
- با صدای بسیار کمی کار میکنند.
- قابلیت سیستم روغن کاری آنها بسیار بالا است.
- سنگزنی با دقت 6 درجه انجام میشود.
- سختی سطح دندانه های چرخدنده تا ۵۴-۶۲ راکول HRC
- میزان اتلاف حرارت و انرژی بسیار کم است.
- میزان پوششدهی قدرت بسیار بالا است.
- جذب گشتاورهای بسیار بالا و نیروهای محوری
- عملکرد بالا و قابل اعتمادی
- عمر طولانی و نیاز به تعمیر و نگهداری کم
کاربرد
- صنعت رنگ و لاک
- صنعت نمایندگی لباسشویی
- صنایع غذایی (مانند نان، ماکارونی)
- صنعت خوراک دام (سگ، گربه، سایر غذای حیوانات)
- لوله ها (لوله های فاضلاب، لوله کشی کف، لوله کشی تهویه)
- پروفایل ها
- قاب های پنجره
- سایدینگ
- فویل ها
- مواد بسته بندی
- تخته های عایق حرارتی
- پره های روتور برای توربین های بادی
- لاستیک
- خطوط مونتاژ
- تسمه های نقاله
- یراق آلات صنعت خودرو
مشخصات فنی گیربکس اکسترودر
گیربکس اکسترودر با توجه به انواع مختلفی که دارد، ویزگیها و عملکرد متفاوتی را دارند. گیربکسهایی که دارای عملکرد اکسترودر هستند، توانایی و قابلیت ویژهای برای تحمل بارهای مختلف دارند. این توانایی سبب شده است که گیربکسهای اکسترودر در موقعیتها و پوزیشنهای خاصی مورد استفاده قرار بگیرد. البته مشخصه اصلی این نوع گیربکسها وجود قطعه یاتاقانبندی شده در قسمت انتهایی شفت است. این قطعه یاتاقانبندی شده که عموما از برندهای مطرحی مانند SKF و FAG است، ویژگی خاصی را به این گیربکسها اضافه کرده است.
گیربکس اکسترودر با وجود قطعه یاتاقانبندی شده در قسمت نهایی شفت، قابلیتهای خاصی را به دستگاه میدهد. بنابراین در هنگام تولید مواد به روش اکستروژن، بارهای فشاری و کششی وارد شده به قسمت چرخدندهها به حداقل میرسد. همانطور که میدانید چرخدندههای گیربکس از قسمتهای بسیار مهم این قطعه میباشند. به همین دلیل قطعه یاتاقانبندی شده از آسیب رسیدن به دستگاه جلوگیری میکند. به این عمل قطعه یاتاقانبندی شده اصطلاحا جلوگیری از دمپ نیز گفته میشود.این کار از آسیب جدی رسیدن به دستگاه جلوگیری میکند.
گیربکس اکسترودر جعبه دندهای که توسط چرخدندههای سختکاری شده عمل میکند. این چرخدندهها با استفاده از هالو و شافت فرآیند اکستروژن را انجام میدهند. عملیات قالبگیری در این نوع گیربکسها به سرعت انجام میشود. این قطعه صنعتی مشخصات فنی پیچیدهای دارد که آن را به یک قطعه عالی در صنایع تبدیل کرده است.
مزایا گیربکس اکسترودر
گیربکس اکسترودر مزایای بسیاری دارد. البته با توجه به مواردی که در این مقاله به آنها اشاره شد، شما تا حد زیادی از مزایای این نوع گیربکسها مطلع شدید. گیربکسهای اکسترودر بارهای ضربهای را به آسانی دفع میکنند. این امر سبب میشود که هیچگونه آسیبی در حین عملیات اکستروژن یا قالبگیری به دستگاهها وارد نشود. در گیربکسهای صنعتی اکسترودر، آستانه تحمل بار شعاعی بسیار بالا است. این امر سرعت عملیات و فرآیندهای اکستروژن را بالا برده و کار با دستگاه را آسانتر کرده است.
گیربکس اکسترودر علاوه بر دو مزیتی که در بالا به آنها اشاره کردیم، مزایای دیگری نیز دارد. به عنوان مثال یاتاقانبندی این نوع گیربکسها بسیار مناسب است. همین امر سبب شده که این قطعات برای محصولاتی که با استفاده از سیستم هالو، شافت تک خار و شافت هزار خار تولید میشوند، عملکرد منحصر به فردی داشته باشد.
گیربکس اکسترودر همانطور که قبلا به آن اشاره کردیم جز دسته گیربکسهای صنعتی است. به همین دلیل بیرینگ و رولبرینگ ویژهای در آن نصب شده است. این دو سیستم نیروهای محوری را به آسانی کنترل میکند. در حین این کار سیستمهای بیرینگ و رولبرینگ، فشارهای وارد شده به دستگاه را نیز کم میکنند.
قیمت گیربکس اکسترودر
گیربکس اکسترودر با توجه به قابلیت ویژهای که دارد، از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. شما با نصب گیربکسهای صنعتی اکسترودر دستگاه خود را از جهات مختلف ایمن میکنید. یکی از مواردی که این قطعه را برای تولیدکنندگان صنعتی ویژه کرده، قیمت مناسب قطعه میباشد. قطعه گفته شده قابلیت دستگاههای صنعتی را تا حد قابل توجهی گسترش میدهد. به همین دلیل بسیاری از صنعتگران ترجیح میدهند که در دستگاههای تولیدکننده اکستروژن خود از گیربکسهای اکسترودر استفاده نمایند.
گیربکس اکسترودر با قیمت مناسبی در بازار عرضه میشود. با توجه به این امر و کارایی ویژهای که دارند، پیشنهاد میکنیم در دستگاههای صنعتی خود از آنها استفاده نمایید. با این کار دستگاههای صنعتی شما در حین کار آسیبی نمیبینند و سود شما چند برابر خواهد شد.
قیمت گیربکس اکسترودر به طور کلی بر اساس کارایی، قدرت، گشتاور، حجم، اندازه و نوع چرخدندهها تعیین میشود. دستگاههایی که گیربکس به روی آنها نصب میشود نیز از موارد تعیینکننده قیمت گیربکسهای صنعتی اکسترودر است. البته مهمترین عامل تعیینکننده قیمت در گیربکسهای اکسترودر، خروجی شافت است. خروجی شافت میتواند تک خار یا هزار خار باشد. مسلما قیمت نمونه هزار خار آن از قیمت بالاتری برخوردار است.
گیربکس اکسترودر خارجی که از برندهای مطرح جهانی باشد هم از قیمت بالاتری برخوردار خواهد بود. بلبرینگ مورد استفاده در گیربکس روی قیمت آن تاثیر میگذارد. با توجه به این موارد به طور کلی اجزا و برند گیربکس تاثیر زیادی بر روی قیمت آن دارد. در صورتی که قیمت برای شما مهم است، باید به این نکات توجه نمایید.
روغن گیربکس اکسترودر
روغن گیربکس اکسترودر باید در زمانهای خاصی تعویض شود. تعویض روغن گیربکسهای اکسترودر در زمانهای مشخص تاثیر بسزایی بر روند تولید محصولات و کار دستگاه دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد متخصص نسبت به تعویض روغن گیربکسها حساسیت خاصی را از خود نشان میدهند. باید در اندازه مناسبی درون محفظه روغن گیربکس بریزیم. در صورتی که روغن گیربکس به اندازه کافی درون محفظه ریخته نشود، کارایی و کیفیت دستگاه پایین میآید. بهتر است برای گیربکسهای خود از روغنهای با کیفیت استفاده نمایید.
اجزای گیربکس اکسترودر با استفاده از روغن موجود در سیستم با یکدیگر کار میکنند. بدون وجود روغن اجزا به یکدیگر ساییده شده و عملکرد دستگاه مختل خواهد شد. به طور کلی تمامی اجزا موجود در سیستم اکسترودر نیاز به روغنکاری دارند. بهتر است از روغنهای مرغوب برای این کار استفاده نمایید. زیرا در این صورت سیستم عملکرد و کیفیت بهتری را خواهد داشت. همچنین طول عمر دستگاه صنعتی خود را نیز افزایش خواهید داد.
روغن گیربکس اکسترودر باید از برندهای خوبی باشد. تنها در این صورت است که گیربکس عملکرد واقعی خود را نشان خواهد داد. یکی از انواع روغنهای گیربکس که مخصوص اکسترودر میباشد، روغن مینرال معدنی میباشد. با استفاده از این روغن میتوانید کیفیت دستگاه خود را بالاتر ببرید. در حین انتخاب روغن گیربکس باید به نوع قطعه گیربکس نیز توجه نمایید. روغنی که انتخاب میکنید باید با نوع قطعه گیربکس هماهنگی و سازگاری داشته باشد.
گیربکس چینی اکسترودر
گیربکس اکسترودر چینی نوعی گیربکس خاص میباشد که در صنعت پلاستیک به کار میرود. به طور کلی در در صنعت پلاستیک گیربکسهای چینی اکسترودر عملکرد بهتری را نسبت به گیربکسهای ایرانی اکسترودر نشان دادهاند. این نوع گیربکس چینی در هنگام کار کردن صدای بسیار کمی را تولید کرده و طراحی خاصی دارند. دلیل تولید صدای کم در حین کار نوع طراحی این قطعه میباشد. زیرا چرخدندههای گیربکس چینی اکسترودر از مرغوبترین آلیاژها تولید شده است. البته به روی دندههای آنها نیز سختکریهای خاصی انجام شده است. سختکاریهای موجود بر روی دندههای گیربکس چینی اکسترودر باعث شده که این نوع گیربکس با صدای بسیار کمی کار کنند. عملیات سنگ زدن که توسط اطراف چرخدندهها انجام میشود هم با همین روش سختکاری میشود.
گیربکس اکسترودر چینی با بالاترین سطح استانداردهای جهانی تولید میشود. قیمت گیربکس چینی اکسترودر نسبت به استانداردها و عملکرد ویژهای که دارد، بسیار مقرون به صرفه است. همین امر سبب شده که این نوع کالای وارداتی نسبت به کالاهای وارداتی دیگر در بین عموم مردم، محبوبتر باشد. گیربکس چینی اکسترودر یکی از پر فروشترین محصولات چینی در ایران میباشد. البته پر فروش بودن این کالا تصادفی نیست و مزایای ویژه گیربکسهای چینی اکسترودر سبب آن شده است. علاوه بر صدای کم و قیمت مناسب، گیربکسهای چینی دوام بسیار بالایی نیز دارند. همین مورد در صنعت پلاستیک مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. زیرا قطعاتی که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، به دلیل فرسایش و سایش قطعات، معمولا دوام و طول عمر کمی دارند. اما این نوع گیربکس دوام و طول عمر بسیار بالایی داشته و بسیار مناسب هستند.
گیربکس اکسترودر زغال
ویژگی گیربکس اکسترودر در صنعت زغال سازی کاربرد ویژهای دارد. زیرا این صنعت از روش اکستروژن استفاده کرده و با این روش محصولات مورد نظر خود را تولید میکنند. دستگاه اکسترودر زغال مزایای ویژهای دارد. به همین دلیل صنعتگران بسیاری از گیربکسهای اکسترودر زغال برای تولید محصولات خود، استفاده مینمایند. یکی از مزایای کار با این نوع قطعه وجود فشار بالای آن است. فشار بالای گیربکسهای اکسترودر در زغال سازی سبب میشود که خاک اره تولید شده برای بریکت بدون خاک زغال و پوست گردو باشد. این مزیت باعث شده که بریکت تولید شده از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.
گیربکس اکسترودر زغال انواع مختلفی دارد که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
گیربکس تسمهای: یکی از گیربکسهای اکسترودری که در صنعت زغال مورد استفاده قرار میگیرد، نوع تسمهای آن است. این گیربکس از برندهای مطرح چینی بوده و در سیستم اجرایی آن چرخدنده و گیربکس وجود ندارد. در حقیقت فولی و تسمه در این نوع گیربکسها کار چرخدنده و گیربکس را انجام میدهند. به همین دلیل سرعت آنها از انواع دیگر بالاتر میباشد. اما فشار کمتری را تولید میکند.
گیربکس پلاس: یکی دیگر از انواع گیربکسها، مدل پلاس اکسترودر میباشد. این نوع گیربکسهای اکسترودر نیز در صنعت زغال سازی مورد استفاده قرار میگیرد. گیربکس پلاس نسبت به نمونه تسمهای آن جدیدتر بوده و مزیتهای بیشتری دارد. میزان پرس در این نوع گیربکس نسبت به نمونه تسمهای بالاتر است. البته گیربکس پلاس از سرعت بسیار بالاتری نیز برخوردار است. میزان تولید 2000 کیلو بریکت در این نوع گیربکس در تنها یک شیفت کاری میباشد.
گیربکس دستگاه گرانول
گیربکس اکسترودر در دستگاه گرانول نیز کارایی دارد. گیربکسهای اکسترودر یکی از مهمترین بخشهای دستگاه گرانول است. به همین دلیل در دستگاههای گرانول این نوع گیربکسها اهمیت بسیار بالایی دارند.
گیربکس اکسترودر در دستگاه گرانول سیستمی مجهز و بسیار با قدرت است. دستگاه گرانول در فضاهای کوچک کاربرد ویژهای دارد و عملکرد خوبی را از خود نشان میدهد. گیربکسهای اکسترودر دستگاه گرانول گشتاور خروجی بسیار بالایی دارد. به طوری که میزان گشتاور خروجی آن بین 80 تا 18000 نیوتون بر متر میباشد. البته این نوع گیربکسها از توان بالایی نیز برخوردار هستند. خروجی بهینه گیربکسهای دستگاه گرانول سبب شده است که میزان تحمل بار محوری در کل سیستم، افزایش یابد.
گیربکس اکسترودر دستگاه گرانول سیلندر و ماردونهایی دارد که قطعات را تولید میکند. شکل قطعات تولید شده توسط این دستگاه معمولا لوله، پروفیل و موارد مشابه به آنها است. گرانول اساسیترین محصول سیستم اکسترودر است. به همین دلیل آن را با نام اکسترودر گرانول نیز میشناسند. این دستگاه مواد مورد نظر پلیمری را ذوب میکند و آن را به اشکال خاصی درمیآورد.
گیربکس اکسترودر دستگاه گرانول با توجه به این موارد جایگاه ویژهای در صنعت دارد. بسیاری از افراد از این نوع گیربکس برای تولیدات خود استفاده میکنند. بدون شک استفاده از آنها کار صنعتگران را تا حد قابل توجهی آسان کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید