گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل
گیربکس کرانویل پینیون یا گیربکس شافت بغل چیست؟
گیربکس کرانویل پینیون (Bevel Helical) نام های مختلفی دارد. اما به طور کلی بیشتر مشهور به گیربکس شافت بغل و یا گیربکس 90 درجه است. اما شاید اسامی گیربکس بول هلیکال، گیربکس هلیکال اریب ، هالو شافت و … نیز به گوشتان برسد که منظور از همه این موارد همان گیربکس کرانویل پینیون است. به جرات میتوان گفت که گیربکس کرانویل پینیون در لیست قدرتمندترین گیربکس های عرضه شده در بازار قرار گرفته است. این گیربکس به منظور فعالیت های سنگین طراحی شده است. درمقاله ذیل به بررسی و کنکاش بهترین گیربکس شافت بغل موجود در بازار ایران اشاره میکنیم. لطفا جهت دریافت لیست قیمت گیربکس کرانویل و یا تحلیل کاتالوگ گیربکس کرانویل با کارشناسان فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.
یکی از ویژگی های جالب گیربکس کرانویل پینیون این است که میزان گشتاور بیشتری به نسبت مدل گیربکس هلیکال شافت مستقیم دارد. در واقع انتقال قدرت در این مدل گیربکس ها در زاویه 90 درجه صورت میگیرد. این زاویه نشان میدهد که گیربکس در چه وضعیتی باشد. دقت کنید که زاویه شافت ورودی و شافت خروجی برای این گیربکس نیز در زاویه 90 درجه هستند. این موضوع سبب شده تا گیربکس کرانویل پینیون به عنوان گیربکس های 90 درجه در بازار شناخته شوند. برای اینکه انتقال قدرت در حالت 90 درجه صورت بگیرد نیاز به یک سری چرخ دنده است. چرخ دنده های این گیربکس معمولاً به شکل مارپیچ طراحی شده اند. در این چرخ دنده ها از دو مدل مخروطی نیز کمک گرفته شده تا اجرای کار در نهایت به بهترین نحو صورت بگیرد.
گیربکس کرانویل چیست؟
در بین گیربکس های صنعتی، گیربکس کرانویل یکی از پرکاربردترین گیربکس ها در صنعت و سیستم های انتقال قدرت میباشد. انتقال قدرت از موتور یا محرک از طریق زاویه از پیش تعیین شده 90 درجه ای به متحرک منتقل میگردد. ساختار گیربکس شافت بغل بسیار شبیه به گیربکس شفت مستقیم یا گیربکس هلیکال است، با این تفاوت که به دلیل استفاده از پینیون و کرانویل محور خروجی زاویه 90 درجهای با محور ورودی دارد. بدلیل استفاده از پینیون و کرانویل در گیربکس شافت بغل، توانایی انتقال گشتاور بیشتری محیا شده است. بطور خلاصه چگالی گشتاور در گیربکس شافت بغل زیاد است.
از لحاظ ساختاری گیربکس شافت بغل بسیار شبیه گیربکس هلیکال است با این تفاوت که در گیربکس کرانویل علاوه بر وجود تعدادی چرخدنده هرزگرد هلیکال، از چرخدنده های کرانویل و پینیون استفاده می شود که زاویه 90 درجه در خط انتقال توان را ایجاد میکنند.
Crownwheel یا کرانویل، چرخدنده ای است که دارای دندههایی مارپیچ و بشکل مخروطی است و در لبهی دنده ها با دندههای پینیون درگیر میشود و از سمت انتهایی با محور خروجی گیربکس، ارتباط میگیرد. اما پینیون، شافت ای است که در یک سر خود دارای چرخدنده های مارپیچی و مخروطی است که با کرانویل درگیر میشوند و حرکت را به کرانویل انتقال میدهد. و سر دیگر آن یا به صورت مستقیم از طریق خار (و جای خار) یا دندهای مارپیچ با مولد قدرت درگیر شده و حرکت دورانی موتور را دریافت میکند.
ورودی گیربکس شافت بغل به دو صورت است:
1- در مدل هالو شافت، گیربکس کرانویل به صورت مستقیم از طریق فلنجی که بر روی بدنه خود دارد با الکتروموتور کوپل میشود.
2- در مدل شافت دار، گیربکس شافت بغل از طریق تجهیزات اتصال موتور/گیربکس به یکدیگر کوپل میشوند. تجهیزات اتصال موتور و گیربکس شامل چرخ زنجیر، پولی تسمه یا کوپلینگ صنعتی میشوند.
هدف اصلی در مصرف گیربکس شافت بغل، عملکرد مناسب برای ایجاد و فراهم ساختن یک نسبت دائمی کاهش سرعت و همچنین چرخش 90 درجه ای مسیر گشتاور انتقالی است. سایز چرخدنده پینیون بسیار کوچکتر از کرانویل است و همین امر موجب انتقال نرم و بدون ضربه گشتاور از طریق درگیری چرخ دنده های مارپیچ به صورت هم زمان میگردد. و فضای کمتری را اشغال میکند.
نحوه عملکرد گیربکس کرانویل پینیون
دنده هایی که برای گیربکس کرانویل پینیون مهمترین عامل عملکرد آن محسوب میشوند. بین این دنده ها سطح تماسی برقرار است که سبب میشود میزان فشار و نیروی اصطکاک کاهش یابد. این روند سبب میشود که در نهایت انرژی بیشتری منتقل یابد. معمولاً این گیربکس ها میتوانند گشتاوری بین 200 الی 50 هزار نیوتن مربع تولید نمایند و این موضوع سبب میشود که برای صنایع قدرتی مناسب باشند. این گیربکس ها به طور کلی تا 200 کیلو وات میتوانند شرایط کوپل شدن به الکتروموتورها را پوشش دهند که گزینه اجرایی خوبی محسوب میشود. برندهای مختلفی از گیربکس شافت بغل وجود دارد که از نظر عملکرد یکسان هستند اما شاید میزان گشتاور تولید شده در هر یک از آنها متفاوت باشد. مثلاً قیمت گیربکس کرانویل پینیون بر اساس کیفیت و کاربردی که دارند انتخاب میشود.
همینطور سطح توان و گشتاور این گیربکس ها بسیار مهم است. مشاوره های فنی و استعلام وجود دارد و مشکلی در نصب آن نیز نخواهد بود. گیربکس کرانویل پینیون مانند سایر گیربکس ها نصب میشوند اما نصب میبایست توسط افراد کاربلد صورت بگیرد. خطا در نصب سبب میشود که دستگاه به درستی کار نکند. اینطور که مشخص است این دستگاه از نظر نوع عملکرد اجرایی متفاوت بوده و ساختاری مخصوص خواهد داشت.
طرز کار گیربکس کرانویل پینیون
در برخی از صنایع مثل فولاد و سیمان نیاز به گیربکسی است که تحمل فشار کاری بالا داشته باشد. از سوی دیگر کوچک بودن ابعاد این گیربکس نیز مهم است. اگر به طراحی گیربکس حلزونی دقت کنید یک سری محدودیت ها برای تحمل بارهای اضافی دارد و نمیتوان در چنین صنایعی از آن استفاده کرد. از سوی دیگر گیربکس های شافت مستقیم یا هلیکالی نیز حجم زیادی اشغال میکنند و سایز بزرگی دارند. این موضوع سبب میشود تا استفاده از گیربکس کرانویل پینیون یک انتخاب خوب محسوب شود. طرز کار گیربکس کرانویل پینیون برگرفته از خواص ظاهری گیربکس حلزونی به همراه خواص مکانیکی گیربکس هلیکالی خواهد بود. البته که این گیربکس ها از نظر سبک اجرایی بسیار ایده آل هستند و ساختاری دقیق و اصولی دارند.
در این گیربکس ها از دنده های کرانویل و پینیون استفاده شده است. این دنده ها سطح تماس بیشتری ایجاد میکنند. زمانی که سطح تماس بین دنده بیشتر شود در واقع میزان فشار وارده کاهش مییابد. این رویکرد سبب میشود که نیروی اصطکاکی کمتری تولید شود. در نهایت نیز راندمان انتقال انرژی بیشتر میشود. گیربکس کرانویل پینیون دقیقاً به همین منظور طراحی و عرضه شده است.
همینطور شرایطی فراهم شده تا تغییر در جهت نصب این گیربکس ها صورت بگیرد. یعنی گیربکس ها بتوانند برای حرکت در جهت عکس یعنی عقب مورد استفاده قرار بگیرند. ضریب تبدیل در این گیربکس ها نیز در نسبت 1 به 4 و یا 1 به 200 متغیر اعلام شده است.
مشخصات فنی گیربکس کرانویل پینیون یا گیربکس شافت بغل
اول از هر چیز بدانید که گیربکس کرانویل پینیون در لیست گیربکس های صنعتی پر قدرت قرار گرفته است. در واقع در صنایع قدرتی این مدل گیربکس ها به شکل کاملاً تضمین شده مورد استفاده قرار میگیرند. اگر بخواهیم به زبان ساده در مورد گیربکس کرانویل پینیون صحبت کنیم باید گفت که این گیربکس ترکیبی از مدل حلزونی و هلیکال است. در واقع این ترکیب سبب شده تا در نهایت وزن دستگاه بسیار سبک باشد و همینطور طراحی کوچکی داشته باشد. این دستگاه قدرت اجرایی بالایی خواهد داشت.
از دیگر مشخصات فنی گیربکس کرانویل پینیون میتوان به قابلیت مکانیکی آن اشاره کرد. در واقع آستانه تحمل فشار بالا برای دستگاهی که ابعاد بسیار کوچکی دارد عجیب به نظر میرسد. از گیربکس کرانویل پینیون برای صنایع سیمان و فولاد استفاده میشود. در واقع مشخص است که میزان قدرت بالایی برای آن لحاظ شده است. نوع چرخ دنده های این گیربکس مارپیچ و مخروطی هستند که کمک میکند تا کار به بهترین نحو انجام شود.
یک مشخصه دیگر برای گیربکس کرانویل پینیون مربوط به شافت های ورودی و خروجی آن است. شافت ورودی و خروجی برای این گیربکس به شکل شرینک دیسک و هالو شافت طراحی شده است که کمک میکند تا کار در سریع ترین زمان ممکن صورت بگیرد و مشکلی ایجاد نشود. تا به اینجای کار مشخص شد که این گیربکس ها از نظر سبک اجرایی کاملاً ایده آل هستند.
اجزا گیربکس شافت بغل
چرخ دنده اولین و مهمترین بخش از اجزای گیربکس شافت بغل محسوب میشود. چرخ دنده به شکل ساده و مارپیچ و … دسته بندی شده است. این گیربکس ها دارای محور های ورودی و خروجی هستند. در واقع این محور ها میله ای فولادی هستند که چرخ دنده روی آن نصب میشود. این میله ها در سبک های تو خالی و توپر طراحی و اجرا میشوند. پوسته از دیگر بخش های مربوط به گیربکس شافت بغل محسوب میشود. پوسته محفظه ای است که جنس آن از چدن ریخته گری بوده و میتواند چرخ دنده و سایر قطعات را در خود جای دهد. در واقع این بخش به صورتی طراحی شده است که نقش حفاظتی داشته باشد.
کاسه نمد برای نشت روغن داخل پوسته به بخش بیرونی استفاده میشود و سبب میشود که از ورود گرد و غبار جلوگیری شود. یاتاقان ها از دیگر بخش های گیربکس شافت بغل محسوب میشوند. یاتاقان ها برای خنثی کردن بار شعاعی و محوری که به شفت وارد میشود مناسب هستند. نوع یاتاقان های گیربکس هلیکال بول معمولاً به شکل غلتشی طراحی شده اند.
از دیگر اجزای این گیربکس ها میتوان به درپوش کنترل روغن و بازبینی اشاره کرده که سبب میشود تا از شرایط روغن و همینطور وضعیت قطعات داخل پوسته اطلاعات کافی کسب نمایید. این گیربکس ها صدای کمی تولید میکنند و وزن آنها نیز به نسبت سایر گیربکس های صنعتی سبک تر است. راندمان کاری بالایی نیز برای آنها گزارش شده است که سبب میشود یک انتخاب هوشمندانه باشند.
خلاصه اجزای تشکیل دهنده گیربکس شافت بغل
چرخ دنده (Gear)
اصلی ترین جزء گیربکس، چرخدنده ها هستند که در انواع مختلفی به شکل ساده ، مارپیچ و مخروطی… میباشند.
شافت یا محور ورودی و خروجی (Shaft)
میله های فولادی مقاوم هستند که چرخ دنده ها روی آن توسط خار نصب میشوند. که در دو نوع تو خالی هالوشافت (Hollow shaft) و یا تو پر صلب (Solid) طراحی میشوند.
بدنه یا پوسته (Shell)
پوسته گیربکس شافت بغل، محفظه ای است که تمامی اجزا مانند چرخدنده، شافت، یاتاقان، روغن دنده و سایر قطعات درون آن جای میگیرند و از آنخا توسط روغن محافظت میکند.جنس محفظه پوسته عموما از چدن و آلومینیوم ساخته و ریخته گری میشود. پوسته باید دارای ویژگی خنک کنندگی بر روی خود باشد.
آب بند هیدرولیکی یا کاسه نمد (Seal)
برای جلوگیری از نشت روغن داخل پوسته به بیرون و همچنین ورود عوامل محیطی مثل گرد و غبار و کثیفی و رطوبت به داخل پوسته استفاده میشود.
یاتاقان (Bearing)
از یاتاقان ها برای خنثی کردن بار شعاعی و محوری که به شفت گیربکس شافت بغل وارد میشود، مورد استفاده قرار میگیرد. معمولا یاتاقان های گیربکس شافت بغل از نوع غلتشی – رولربیرینگ میباشد.
درپوش کنترل روغن و بازبینی
این دریچه برای کنترل و بازبینی شرایط روغن و قطعات داخل پوسته گیربکس استفاده میشود.
نحوه نصب گیربکس شافت بغل
برای نصب گیربکس کرانویل میتوان مانند شکل ذیل از M1 تا M6 در جهات و صفحات مختلف اقدام کرد.
فضای کم اشغالی، قابلیت نصب در 6 جهت مختلف، 90 درجه بودن خروجی این گیربکس ها و کارکرد عالی در فضای کاری محدود ؛ کاربرد بسیار زیادی در صنایعی که با مشکلات متعدد دست و پنجه نرم میکنند، پیدا کرده است.
ویژگی گیربکس شافت بغل
مزایا
یکی از مهمترین مزایای گیربکس کرانویل پینیون مصرف انرژی بهینه آن است. این روزها که میبایست دقت بالایی در مصرف انرژی صورت بگیرد میتوان گفت که گیربکس های شافت بغل یک انتخاب عالی محسوب میشوند. میزان بازدهی این دستگاه بسیار بالا است و برای صنایع سنگین گزینه خوبی محسوب میشود. در واقع اگر در صنعت شرایط به شکلی باشد که نیاز به تحمل فشار بالایی باشد این گیربکس قطعاً بهترین خواهد بود. یکی دیگر از مزایای گیربکس کرانویل پینیون مربوط به سازگاری آن با موتورهای آسنکرون AC است. اینطور که مشخص است این موتورها دارای رویکرد اجرایی مخصوصی هستند که در نهایت اگر به درستی اجرا نشوند مساله ساز میشوند.
از نظر ثبات و استحکام هیچ ایرادی به گیربکس کرانویل پینیون وارد نیست و یکی از بهترین گیربکس های موجود در بازار محسوب میشود. وزن این دستگاه سبک است و به طور کلی کارکرد نرم و بی صدایی دارد. از سوی دیگر اصطکاک کمی داشته و توانایی آن در شرایط دمایی مختلف بالا است. این دستگاه سازگار با دماهای کاری بسیار بالا است و مشکلی ایجاد نمیکند.
معایب
شاید یکی از معایب گیربکس کرانویل پینیون قیمت بالای آن باشد. به هر حال محصولی که دارای مزایای زیادی است قطعاً در ساخت آن از مهندسی قوی استفاده شده و سیستم اجرایی آن نیز بسیار ایده آل است بنابراین قیمت بالا برای گیربکس کرانویل پینیون امر قابل قبولی محسوب میشود. نکته دیگر در مورد شرایط تعمیر گیربکس کرانویل پینیون است که معمولاً با مشکل روبرو است. تعمیر این گیربکس ها توسط افراد مهندس و خبره صورت میگیرد و هر شخصی مهارت تعمیر این دستگاه را ندارد به این ترتیب بسیار مهم است که به این موضوع نیز دقت شود.
مقایسه گیربکس شافت بغل با انواع گیربکس
در گیربکس کرانویل پینیون از تعدادی چرخ دنده استفاده شده است که به صورت هرزگرد هلیکال یا شافت مستقیم هستند. همین طور دو بخش دیگر به نام های کرانویل و پینیون نیز در این گیربکس وجود دارد. این بخش ها با هم زاویه 90 درجه را ایجاد کرده اند. پینیون ها نوعی محور هستند که مستقیم با موتور در ارتباط خواهند بود. سر این پینیون ها شامل یک سری دنده های مارپیچ مخروطی شکل است. در بخش انتهایی این پینیون ها نیز حرکت دورانی موتور دیده میشود. از قسمت دنده مارپیچی حرکت به سمت کرانویل انتقال مییابد. در واقع کرانویل ها نوعی چرخ هستند که در یک سمت خود دارای دنده های مارپیچ و در سمت دیگر به صورت مخروطی شکل طراحی شده اند. این چرخ ها با دنده های پینیون درگیر میشوند. در نهایت نیز با محور خروجی گیربکس در ارتباط هستند.
راندمان گیربکس بول هلیکال کمتر از گیربکس خورشیدی است.
دستگاه به شکلی طراحی شده است که یک نسبت دائمی کاهش سرعت به همراه چرخش 90 درجه مسیر گشتاوری را فراهم میسازد. سایز پینیون ها به نسبت کرانویل کوچکتر است و این دنده ها به صورت اتصال پیشرانه در کنار هم قرار میگیرند. اگر به ورودی گیربکس کرانویل پینیون دقت نمایید مثل هالو شافت عمل میکند. در واقع الکتروموتور به شکل مستقیم روی گیربکس کوپل میشود. گاهی نیاز است که این دستگاه به شکل شافت دار اجرا شود. در این دستگاه اتصال دقیقی بین موتور و گیربکس به صورت چرخ زنجیر و همینطور چرخ زنجیر وجود دارد. این دستگاه دارای چرخ تسمه و کوپلینگ مخصوص است. فضای طولی کمتری توسط گیربکس کرانویل پینیون به نسبت شافت مستقیم وجود دارد. دنده های این گیربکس از نوع هلیکال طراحی شده اند.
کاربرد گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل در صنعت
اگر بخواهیم در یک کلام توضیح دهیم، هر صنعتی که نیاز به گیربکس قدرتمند داشته باشد میتواند روی عملکرد گیربکس کرانویل پینیون حساب باز کند. این گیربکس در صنایع مس و فولاد بسیار مورد توجه قرار گرفته است به طوری که دیگر نیازی به سایر گیربکس ها نخواهد بود. در جدیدترین آمار مشخص شده است که از گیربکس کرانویل پینیون در صنایع کاشی نیز استفاده میشود. در صنعت کاشی و سرامیک شاید نیاز به قدرت اجرایی بالا نباشد اما وجود یک گیربکس با ابعاد کوچک و قدرت بالا قطعاً یک امتیاز محسوب میشود. از این گیربکس در صنایع سیمان نیز استفاده میشود و قطعاً عملکرد بی نظیری دارد.
در گذشته در صنایع بسته بندی از گیربکس های حلزونی استفاده میشد اما امروزه در این صنایع زمانی که سطح تولید بالا باشد گیربکس کرانویل پینیون میتواند یک انتخاب بهتر به شمار بیاید. بررسی ها اینطور مشخص کرده است که این محصول برای صنایع مربوط به خطوط شستشو مانند اتوسرویس ها و کارواش نیز گزینه خوبی است. در صنایع غذایی و داروسازی میتوان گیربکس کرانویل پینیون را یک برگه برنده در نظر رفت.
مهندسان معتقد هستند که در صنعت نفت و گاز و پتروشیمی نیز از این گیربکس ها استفاده میشود و عملکرد بی نظیری خواهد داشت. البته در صنعت آب و فاضلاب دیگر نیازی به استفاده از گیربکس های قدیمی نخواهد بود و میتواند گیربکس شافت بغل را گزینه خوبی در نظر داشت. از دیگر کاربردهای این گیربکس در رستوران های گردان، شهربازی ها و صنایع دریایی است. همینطور برای جرثقیل و کوره ها نیز از این مدل دستگاه استفاده میشود. این دستگاه در سنگ شکن های معادن نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل
گیربکس کرانویل پینیون مدل های مختلفی دارد. هر یک نیز مشخصات مربوط به خود را دارند. دقت کنید که این گیربکس ها بر اساس موقعیت صنعت مورد نظر انتخاب میشوند و میبایست دقت لازم در این راستا صورت بگیرد.
گیربکس شافت بغل مارپیچ
گیربکس های شافت بغل مارپیچ شامل یک سری دندانه های مارپیچ و خمیده هستند. این گیربکس ها به صورتی طراحی شده اند که تماس دندانه های دو چرخدنده به شکل آهسته و تدریجی صورت میگیرد. این گیربکس ها از نظر سبک اجرایی متنوع هستند.
گیربکس شافت بغل هیپوئید
سبک اجرایی گیربکس کرانویل پینیون هیپویید دقیقاً مشابه با مدل مارپیچ است و تفاوت مربوط به چرخدنده های آن مدل است. چرخنده های این گیربکس ها از نوع هیپربولیک هستند یعنی به صورت مخروطی شکل طراحی نشده اند. در این دستگاه پینیون ها شرایط حرکت بالاتر یا پایین تر از مرکز کرانویل را دارند. یعنی آزادی عمل برای این دستگاه بیشتر است. قطر موثر پینیون برای این دستگاه بزرگتر در نظر گرفته شده است. همینطور عمر طولانی تری دارند و دندانه ها درگیری نرم تری دارند. لقی کمتر برای این مدل از گیربکس کرانویل پینیون سبب شده تا یکی از محصولات با کیفیت محسوب شود. در صورتی که سطح آجدار این گیربکس با محور چرخش موازی باشد میتوان گفت که عملکردی مشابه با گیربکس حلزونی دارند. این گیربکس ها به شکل گسترده در محورهای عقب خودرو استفاده میشوند.
گیربکس شافت بغل پینیون صفر
گیربکس شافت بغل پینیون صفر شامل یک سری چرخ دنده با دندانه های خمیده است. نوع چرخ دنده ها برای این گیربکس ترکیبی از چرخ دنده های گیربکس ساده و مدل مارپیچ محسوب میشود.
گیربکس پینیون مستقیم
چرخ دنده های این گیربکس شامل یک سری چرخ دنده های مخروطی شکل است و همینطور دندانه های مستقیم و ساده روی آن اجرا شده است. این گیربکس ها به طور کلی طراحی مخصوصی دارند.
نحوه انتخاب گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل
در زمان خرید گیربکس کرانویل پینیون میبایست به یک سری نکات دقت کنید. از یاد نبرید که این گیربکس ها در برندهای مختلفی عرضه میشوند و هر یک مشخصه های مربوط به خود را دارند و قطعاً از نظر قیمت نیز متفاوت هستند. اولین موضوع در خرید گیربکس کرانویل پینیون مربوط به بازده گیربکس است. بازده گیربکس میبایست به صورتی باشد که از نظر ساختار مشکلی ایجاد نکند. یعنی نیاز به افزایش بازده و یا اضافه کردن گیربکس در حین عملیات نباشد. موضوع دیگر کیفیت قطعات به کار رفته برای گیربکس است که بسیار مهم است. در واقع در زمان خرید میبایست به کیفیت مونتاژ قطعات دقت کنید. میزان قدرت مورد نیاز در پروژه میبایست در ابتدا سنجیده شود و سپس تصمیم گیری در خرید این محصول صورت بگیرد. نسبت تبدیل نیز از موضوعاتی است که در خرید باید به آن توجه شود.
نسبت کرانویل به پینیون در این گیربکس ها از موضوعاتی است که قطعاً باید مدنظر قرار بگیرد. بررسی ها اینطور نشان میدهد که این گیربکس ها از نظر سبک اجرایی متنوع هستند. ضریب کار را پیش از خرید بسنجید. میبایست بررسی کنید که آیا در پروژه شما نیاز به حرکت دورانی وجود دارد یا خیر. حداکثر توان خروجی میبایست ارزیابی شود. حتی نحوه نصب این گیربکس نیز بسیار مهم است و پیش از خرید میبایست بررسی ها صورت بگیرد. محل قرارگیری این گیربکس ها از موارد پر اهمیت محسوب میشود. نوع گیربکس را در ابتدا تعیین کنید. به هر حال در صنعت کاری مربوطه میزان گشتاور مورد نیاز مشخص است بنابراین میبایست این موضوع در خرید این دستگاه مدنظر قرار بگیرد. از یاد نبرید که گاه صنعت مورد نظر به قدری کوچک است که نیازی به هزینه زیاد برای خرید گیربکس کرانویل پینیون نخواهد بود.
موارد مهم در انتخاب گیربکس کرانویل پینیون
هنگام انتخاب و خرید گیربکس کرانویل با توجه به حوزه های مختلف صنعتی خود، باید چند عامل مهم را مدنظر داشته باشید. تعدادی از این شرایط انتخابی گیربکس شافت بغل مناسب عبارتند از:
- مقدار بازه کارکرد گیربکس
- میزان توان و قدرت مورد نیاز گیربکس
- نسبت تبدیل و میزان دوران خروجی (دور خروجی) گیربکس
- حداکثر توان و گشتاور خروجی مورد نیاز با توجه به نیاز متحرک
- سایز و اندازه گیربکس و نحوه نصب آن
- ضریب ایمنی یا SF
- سرویس فاکتور
- نوع کارایی گیربکس با توجه به نیاز متحرک
- مقدار هزینه خرید گیربکس کرانویل
تمامی نکاتی که در بالا ذکر شده است، نکات کلی هستند و باید با محاسبات دقیق و فنی و مشخص نمودن نوع استفاده و بررسی عوامل محیطی و کارکردی، دست به انتخاب بهترین گیربکس کرانویل زد.
برای انتخاب بهترین و مناسب ترین گیربکس مورد نیاز خود و اطلاع از قیمت گیربکس شافت بغل میتوانید با مشاوران و کارشناسان مجموعه فرامکانیک تماس حاصل فرمایید، تا در انتخاب گیربکس مناسب به شما مشاوره رایگان دهند و کمک کنند.
شرکت های سازنده گیربکس کرانویل پینیون
از معروف ترین، برترین و مناسب ترین عملکرد شرکت های تولید کننده گیربکس کرانویل پینیون میتوان به شرکت های زیر با برند های معتبر اشاره کرد.
- برند گیربکس کرانویل پینیون Sew آلمان
- برند گیربکس کرانویل پینیون Bonfiglioli بونفیلیولی ایتالیا
- برند گیربکس کرانویل پینیون Transtecno
- برند گیربکس کرانویل پینیون Yilmaz ایلماز ترکیه
- برند گیربکس کرانویل پینیون Flender آلمان
- برند گیربکس کرانویل پینیون Motovario موتوواریو ایتالیا
- برند گیربکس کرانویل پینیون Lenze
- برند هیدرومک ایتالیا
کاتالوگ گیربکس کرانویل پینیون
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Bauer
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Hydromec
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Bonfiglioli
- کاتالوگ گیربکس کرانویل SEW
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Yilmaz
- کاتالوگ کاتالوگ گیربکس کرانویل Transtecno
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Flender
- کاتالوگ گیربکس کرانویل SITI
- کاتالوگ گیربکس کرانویل رهنما
- کاتالوگ گیربکس کرانویل پینیون Lenze
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Nord
- کاتالوگ گیربکس کرانویل STM
- کاتالوگ گیربکس کرانویل IMAK
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Varvel
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Oztekfen
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Tramec
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Motive
- کاتالوگ گیربکس کرانویل Alpha
برای دریافت کاتالوگ گیربکس شافت بغل ، کافی است بر روی هر یک از کاتالوگ های برند های مختلف کلیک کنید.
تعمیر و نگهداری گیربکس کرانویل پینیون یا شافت بغل
چند نکته در خصوص نگهداری و تعمیر گیربکس کرانویل پینیون مطرح است که میبایست به آن پرداخته شود. در ابتدا بدانید که راه اندازی گیربکس کرانویل پینیون کار بسیار دشواری بوده و نیاز به تیم حرفه ای در این راستا خواهد بود. بنابراین در ابتدا بررسی کنید که صنعت مورد نظر شما حتما نیاز به گیربکس بول هلیکال دارد یا خیر. موضوع دیگر این است که این دستگاه از نظر هزینه نگهداری نیاز به بودجه بالایی خواهد داشت. بنابراین صنعتی که برای اجرای گیربکس کرانویل پینیون در نظر گرفته میشود میبایست توجیه اقتصادی قابل قبولی داشته باشد.
تعمیر گیربکس کرانویل پینیون کار سختی است. در واقع کمتر کسی میتواند این دستگاه را به درستی تعمیر کند. برای تعمیر این گیربکس ها نیاز به مهارت بالا و همینطور سیستم اجرایی خاصی است و بسیار مهم است که نوع عملکرد این گیربکس ها سنجیده شود. یک موضوع مهم که باید بدانید این است که گاه هزینه تعمیر به اندازه هزینه خرید گیربکس کرانویل پینیون جدید خواهد بود. بنابراین چه خوب است سعی کنید یک سری نکات را رعایت کنید تا دستگاه درگیر هزینه های اضافی تعمیر نشود. مثلاً بهتر است عملکرد دستگاه به صورتی برنامه ریزی شده باشد که فشار زیادی به یاتاقان ها وارد نشود.
هزینه تعمیر گیربکس هلیکال بول
در صورتی که روغن کاری نامناسب باشد در نهایت دستگاه عملکرد اصلی خود را از دست میدهد. به نوع روغن کاری و زمان روغن کاری دقت کنید و سعی کنید همه جوانب را به شکل اصولی مدنظر قرار دهید.
هرچه نگهداری از دستگاه با دقت بیشتری صورت بگیرد احتمال خرابی آن به حداقل رسیده و این موضوع سبب میشود تا بتوانید برای مدت زمان طولانی تری از دستگاه استفاده کنید. از یاد نبرید که این دستگاه در صنایع قدرتی مورد استفاده قرار میگیرند و این موضوع خود سبب آسیب جدی به دنده های دستگاه میشود.
موارد بازرسی موتور گیربکس شافت بغل
- چک کردن مرتب کیفیت روغن دنده گیربکس و سطح روغن گیربکس
- نشت روغن
- لرزش غیر عادی موتور گیربکس
- صدای غیر عادی
- بالا بودن دمای غیرعادی گیربکس و یاتاقان
کاتالوگ گیربکس بول هلیکال ، لیست قیمت گیربکس بول هلیکال و مشاوره رایگان برای خرید بهترین گیربکس بول هلیکال در سایت فرامکانیک انجام میشود.
دیدگاهتان را بنویسید